Τώρα ας κάνουμε κάτι ανάποδα. Είχα ένα κείμενο αλλά έπεσε μια κνάτα νερό πάνω του και σώθηκε μόνο η τελευταία πρόταση. Μπορούμε να κάνουμε ένα νέο κείμενο που να έχει σαν τέλος ο,τι μου απέμεινε από το παλιό;
Ξεκινήστε να γράφετε από πάνω. Οκαθένας προσθέτει το κείμενό του/της πάνω
από του άλλου και κάτω από αυτή τη σειρά. (Ελένη)

__ (χώρος για τίτλο αργότερα-Ελένη)

Καθώς καθόμουν στο κρεβάτι μου σκεφτόμουνα τα πάντα όσα μου είχε πει εκείνος ο παράξενος τύπος το πρωί στο πάρκο και έκανα διάφορα σχέδια για το μέλλον αν και ήξερα ότι δεν μπορώ ποτέ να φτάσω εκεί γρηγορότερα από ότι γίνεται. (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)
Μόυ ήρθε μία τέλεια ιδέα εάν κατάφερνα να κατασκεβάσω μια χρονομηχανή . Στην αρχή άρχισα να ψάχνω για υλικά στο γκαράζ,μετά στο κήπο και τέλος στο πάρκο .Αλλά κατάφερα να βρώ κάτι εργαλεία του μπαμπά ,λίγα μπουκάλια και μερικά υπέροχα λουλούδια . (ΣΟΦΙΑ)
Μια μέρα μετακόμισαν δίπλα μας καινούργοι γείτονες .Το απόγευμα πήγαμε με την μαμά μου και μερικά μπισκότα στους γείτονες για να τους καλοσορίσουμε .Οι καινούργοι γείτονες είχαν ένα αγοράκι στην ηλικία μου. Από εκείνη την ημέρα γίναμε οι καλυτεροι φίλοι . Δεν τολμούσα ποτέ να του πώ το όνειρο μου να πάω στο μέλλον . Μια μέρα πήρα την απόφαση να του πώ τα όνειρα μου .Στην αρχή έκανε πως γελούσαι ,αλλά κατάλαβα οτι και αυτός είχε τα είδια όνειρα΄.(ΣΟΦΙΑ)
Ο Στέφαν (έτσι τον έλεγαν )και εγώ αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια χρονομηχανή και να ταξιδέυουμε μαζί στο χρόνο για χρόνια . Εγώ είπα να μην το πούμε στους γονείς αλλά αυτός επέμενε τελικά ο Στέφαν το είπε στο μπαμπά του και τελικά μας βοήθησε , να κατασκεβάσουμε την χρονομηχανή μετά από 2 μέρες την φτιάξαμε . Οταν μπήκαμε μέσα και βάλαμε μπρός την μηχανή , άρχισε να βγάζει σπίθες αλλά τελικά γίναμε μαύροι .(ΣΟΦΙΑ)
Στεναχοριθείκαμε που χάλασε η μηχανή αλλά εμείς βάλαμε στόχο να την ξαναφτιάξουμε.(Χρύσα) Η νέα μηχανη θα είναι από πιο γερά υλικά. Και φυσικά που δεν θα πέρνουν φωτιά! Επίσεις θα τη φτιάχναμε μόνοι μας. Έτσι το επόμενο πρωί σηκωθήκαμε νωρίτερα κ πήγαμε στον διπλανο σκουπιδότοπο να δούμε μήπως έχει κάτι χρήσιμο. Εκεί που σκαλίζαμε ακούμε μια φωνή πίσω μας να μας λέει "Επ τι κάνετε εδω;" Ήταν ο κυρ Ράμπις ο άνθρωπος που μαζεύει τα σκουπίδια κάθε πρωί μπροστά απ'το σπίτι μας.(ΔΑΝΑΗ, όποιος το συνεχίσει ας μην δώσει πολύ βαρύτητα στον κυρ Ράμπι)Ο κ Ράμπης ήταν ένας οχι πολύ όμορφος ανθρωπος αλλά καλοσινάτος όταν όμως έβλεπε κάποιον να σκαλίζει τα σκουπίδια γινόταν τάυρος σε υαλοπωλείο, έτσι άρχισε να τρέχει κατα πάνω τους τα παιδιά τρομαξαν και αρχισαν να τρέχουν.Τελικά του ξέφηγαν! Αυτό όμως δεν ήταν καλο γιατι λιγόστευαν οι ευκαιρίες να φτιάξουν τη χρονομηχανή.Την άλλη μέρα πηγαν αποφασηστικα στον σκουπιδότοπο. (ΓΛΥΚΕΡΙΑ) Είπαν από μέσα τους "αυτή τη φορά δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια". Όταν φτάσαμε είδαμε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαμε αντικρίσει την προηγούμενη μέρα. Είδαν τα σκουπίδια συμμαζεμένα σε στοίβες που η κάθε μία είχε πάνω της μια ταμπελιτσα. Μία ταμπελίτσα έλεγε "παλιές εφευρέσεις. Προσοχή!" Τώρα πια ξέραμε που έπρεπε να πάμε. Ξεκινήσαμε λοιπόν με τον Στέφαν να ψάχνουμε ό,τι ΄πιστεύαμε οτι θα μας βοηθήσει. Ξαφνικά γυρνάω να πώ κάτι στο Στάφαν κ τι βλέπω, δεν υπάρχει στέφαν αλλά ένας σορός στάχτες...!(δαναη) Eκείνη την στιγμή δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Είπα από μέσα μου ότι μπορεί να τον έκανε έτσι ο Ράμπις αλλά από την άλλη μεριά ο Ράμπις δεν έβγαινε απ'το σπίτι το μεσημέρι μόνο το πρωί κ το βράδυ,σε μια στιγμή θυμήθηκα οτι όταν παίζαμε κυνιγητό πάτησε κάτι και βρεθήκαμε στο κρεβάτι να κοιμόμαστε. Επίσης ο Στέφαν ήταν 2 μήνες μεγαλύτερός μου και σε πολλές ταινίες είχα δει ότι όταν ταξιδεύουμε στον χρόνο ο μεγαλύτερος γίνεται στάχτης τότε συνηδειτοποίησα ότι είμαι μόνη μου στο μέλλον.
Βγήκα έξω από το σουπιδότοπο και άρχισα να ψάχνω το σπίτι μου και.....(ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ)Και δεν μπορούσα να το βρώ πουθενά ήταν σαν να είχε εκσαφανιστεί. Είχα κάνει βλακία που πήγα στο μέλλον τελικά ??????(KONSTANTINOS MERKOURIADIS) Σίγουρα είχα κάνει βλακεία άραγε θα με γνωρίζουν οι γονείς μου;Οχ ξέχασα κάτι εγώ τώρα είμαι μεγάλη η μαμά μου θα έχει γίνει γιαγιά σιγά μη με γνωρίσει βεβαια δεν θα το πιστεύει. Πάει μεγάλη απελπησία φαντάζομαι τώρα τους γονείς μου στο παρελθόν που θα με ψάχνουν το ίδιο και το Στέφαν.Αν είχα κάποιο μέσο να πάω στο σπίτι μαζί με το Στέφαν χωρίς να έχει γίνει τίποτα, μακάρι.(ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ)

external image 1_1decorline5.jpg
Σηκώθηκα. Πριν φύγω άφησα ένα σημείωμα: «Το ταξίδι στο μέλλον μπορεί να είναι εφικτό αλλά δεν είναι βολικό.» (Ελένη)