​Αναμένονται δικές σας προτάσεις για το τι να γράφουμε εδώ.....

Διάφορα νέα μας(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μερκ.)

Όποιος το διαβάσει αυτό , ας πεί και στους υπόλοιπους παίκτες για αύριο να μην ξεχάσουν αλλαξιές και χοντρά ρούχα.

Με το καλό να δώσετε έναν ΚΑΛΟ αγώνα.(ΕΛΕΝΗ)

Δυστηχώς ο αγώνας για τα κορίτσια απέτυχε αλλά από ότι είπαμε και με τα κορίτσια δεν έχει σημασία τόσο η νίκη από το να διασκεδάσουμε(όχι ότι μας χαλούσε και η νίκη)ευτυχώ όμως νίκησαν τα αγόρια και μπορούμε να περιμένουμε και το κύπελο μια και έχουμε καλή ομάδα!(ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Μέσα μας πάντος όλα τα αγόρια εστανόμαστε οτι πήραμε τη νίκη.(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μερκ.)


Χαίρομαι πολυ για το site μας επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε μ'αρέσει.(ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ)

ΓΙΑ ΣΑΣ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
Καλό Σαββατκύριακο παιδιά και μεγάλοι(Σοφια)

Όντως και καλά να περάσετε όπου και αν είστε και την Δευτέρα τα ξαναλέμε με χαρά πάλι στο σχολείο και στο κείμενο με τον κύριο Στρωτίδη δεν χρειάζεται να βάλουμε τίτλο γιατί έχει ήδη έναν!(ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Αλήθεια τι σας αρέσει πιο πολύ στο σχολείο και αν θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι ποιο θα ήταν αυτό; ( Ετσι για να προβληματιστείτε λίγο για το ΣΒ) Ελένη (ΣΒ= Σαββατοκύριακο)

Κυρία την Δευτέρα θα το έχετε το PowerPoint.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μερκ.


Εμενα πιο πολύ στο σχολείο μου αρέσει όταν μαθαίνουμε πράγματα που μας είναι χρήσιμα για τον έξω κόσμο.Α,και δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα!!! ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Κυρία μεχρι πότε μπορούμε να σας φέρουμε τα χρήματα για την Αθήνα.(Χρύσα). Μέχρι τις 26 Μαρτίου

ΦΙΛΙΑ

Η φιλία είναι ένα πολυ σημαντικό πλεονέκτιμα για τον άνθρωπο . Διότι ενώνει τους ανθρώπους
και τους κάνει πιο ευγενικούς και κοινωνικούς . Τους φίλους μας τους διαλέγουμε και του
δεχόμαστε όπως είναι . Και τέλος πρέπει να διατηρούμε καλές σχέσεις με τους φίλους μας και
να μην θυμώνουμε με το παραμικρό γιατί αυτοί είναι που θα μας στηρίξουν μετά από τους γονείς μας στον έξω κόσμο!
(ΣΟΦΙΑ ΤΑΝΙΑ) Με συγκινήσατε, να στε καλά..Φιλιά. Ελένη

Η φιλία ομορφαίνει τον κόσμο, έχεις δίκιο Σοφία...Αλλά τι θα πούμε κ για την αγάπη... χαχαχα!!!(danae) = AX,Ax,Ax !!!!(Ελενη)

Άμα έχετε χρόνο κ άμα θα θέλατε, μπορείτε να κάνεται καμιά καινούργεια σελιδούλα??? Προς την αγαπημένη μας κυρία!!! (DANAE) =
Στας διαταγάς σας ! Μόνο που μπήκα αργά, κάτι θα μαγειρέψω, δεν σας προλαβαίνω.Αύριο θα είναι όλη δική σας......(Ελένη)

Στην σελίδα ανάποδες ιστορίες να γράψουμε εμείς κάτω από το δικό σας κυρία και ο καθένας θα γράφει από πάνω από αυτό που έχουμε γράψει εμείς;;;;;;;;Προς την κυρία ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! (ΤΑΝΙΑ) =Αυτό που σας έδωσα είναι το τέλος από μια ιστορία, το υπόλοιπο μου έπεσε στα νερά και βράχηκε(!!!), οπότε πρέπει να το δημιουργήσουμε εμείς.Εσείς γράφετε από πάνω από το "έντονο"( Β) κείμενο και μετά ξεμπερδέψτε τα μόνοι σας.(χι,χι,χιΕλένη)

Ξέχασα να ρωτήσω αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κάποιο παιχνίδι στα λεξοπαιχνίδια;;;;;;Και αυτό προς την κυρία ΕΛΕΝΗ!!!!!! (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ) =Προσθέστε ό,τι θέλετε.Προσεκτικά όμως, δεν θέλουμε .........τραβήγματα....(Ελένη).

Βρε κορίτσια τόση ώρα γράφω κ δεν μου είπατε τίποτα. Μπουχου μπουχου!!! =Ψυχούλα μου , γιατί δεν απαντάει κανένας στο παιδί; Εγώ κολυμπούσα σε άλλη παραλία, οπότε σήμερα ήσουνα με μπρατσάκια, αύριο να τα βγάλουμε και ξεκινάς πλατσουρίσματα....(Ελένη)

ΠΡΟΣ ΔΑΝΑΗ - Και με τι σχέση να εχει αυτη η σελιδα για την κυρία?????? ΓΛΚΕΡΙΑ! Για να πω την αλήθεια Γλυκερία ,δεν πολυκαταλαβαίνω την πρότασή σου. Αν έχετε προτάσεις να τις καταθέσετε, να τις συζητήσετε, να τις ψηφίσετε και εδώ είμαστε να τις υλοποιήσουμε. Περιμένουμε ιδέες.(Ελένη)

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς προτάσεις εννοείται όταν το λέτε πιο πάνω και ιδέες για ποιο πράγμα;;;;;;;;;;;;; (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ) Ιδέες για κάποια νέα σελίδα ή κάποια άσκηση(Ελένη)

Βρε παιδιά γράψτε και κάτι στην σελίδα Επιχειρηματολογία β΄ γιατί μόνο εδώ και μέρες περιμένω να γράψω και τίποτα από κανέναν να συνεχίσει!(ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ)

AX Κυρία τι θα μου βάλετε στους βαθμούς.(Χρύσα) Θα σας παρακαλούσα να μην αγχώνεστε για αυτά , αν ξεαγχώνεστε γράψτε ό,τι θέλετε, αλλά πάντα προσεκτικά. Δεν χρειάζετεαι να προετιοιμαστείτε για τίποτα .Χαλαρώστε.Ελένη

ΑΓΑΠΗ!!

1.Αγάπη είναι να κρυώνεις αλλά να μη τραβάς τη κουβέρτα προς το μέρος σου.

2.Αγάπη είναι να ψάχνει ένα τηλέφωνο στο κινητό και μόλις περάσει από το όνομά σου να ξεχνά ποιόν θέλει να τηλεφωνήσει.
3.Αγάπη είναι να μπαίνεις στις στροφές με 150 αλλά όταν είσαι μαζί της να πηγαίνεις με 70.
4.Αγάπη είναι να ανοίγει το φθηνό κρασί γιατί το καλό το θέλει για αύριο, που θα πιεις εσύ.
5.Αγάπη είναι να μην ρωτάς αν σ'αγαπάει.
6.Αγάπη είναι το φιλί πάνω στο δάκρυ.
7.Αγάπη είναι να αγαπά σε σένα, όσα εσύ δε μπόρεσες να αγαπήσεις στον εαυτό σου.
(ΣΟΦΙΑ ,ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ)Σοφία και Κλαούντια πολύ ωραίο αυτό που γράψατε για την αγάπη αν και κάποια δεν τα κατάλαβα.Και κυρία δεν μπορούμε να μην αγχονόμαστε για τους βαθμούς.Από τότε που μας το είπατε αγχόνομαι και όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο το χειρότερο αν και δεν πιστεύω πως θα πάρω σε κάποιο μάθημα κάτω από 8 δεν ξέρω τι να κάνω! (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Σήμερα και εγώ αχγώνομαι για αύριο.Άλλα θα δώ την ματσάρα ​ ΙΝΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ . Τι λέτε να γίνει?Εγώ θέλω να νίκησει η ΙΝΤΕΡ αλλα μάλλον θα φέρουν 1-2 ή 1-3.Να δούμε ποιά ομάδα θα νικήσει? Η παρέα του Μιλίτο ή οι Λορδέζοι.(Μπαξεβάνης Κων.)


Mπαξεβάνη παίζει ΤΣΕΛΣΙ-ΙΝΤΕΡ και λέω οτι θα γίνει OVER (ΓΛΥΚΕΡΙΑ!)

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ! ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑ!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑ
Ι Κ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ
(ΔΑΝΑΗ)

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΩΣΤΑ;;;
(ΔΑΝΑΗ)

Ναι τα κατάφερες τώρα έχεις διπλή δουλιά ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!(ΣΟΦΙΑ)
21.3.2010 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΤΟΜΠΑ ΣΤΙΣ 7μμ(ΣΟΦΙΑ)


ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ! χαχαχα!
(ΔΑΝΑΗ)

ΠΟΙΟΣ ΝΤΕ.(ΣΟΦΙΑ) Αλήθεια, ποιον εννοούμε;;; Αντε να σας δω να εξηγείτε το ποσοστό. Μια βοήθεια από όλους. Περιμένω....(Ελένη)

ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΑΦΗ(ΧΡΥΣΑ)
ΑΣΕ ΘΥΜΗΘΙΚΑ (ΧΡΥΣΑ)

Κυρία σας παρακαλώ πείτε κάποιον να μου εξηγησει τα ποσοστα!!! Είμαι χαμενη στους αριθμούς κ σε αυτα % !!!! Βοηθειαααα!!!(ΔΑΝΑΗ)
Διάβασε το πρόβλημα 1 και 2 στην πίσω σελίδα (δεν θυμάμαι αριθμό κεφαλαίου) πρώτα μόνη σου (Αριστερή σελίδα , πάνω αριστερά το πλάισιο που παλιότερα διαβάζμε και αμθαίναμε απ έξω;) από το κεφάλαιο "βρίσκω το ποσοστό %" και ξανα΄λεα με απορίες. Ελένη

Εγω κ η κλαούντια κάνουμε μαζί τα μαθηματα κ ούτε η κλαουντια δεν το καταλαβε. Εχουμε ψιλοχαθει!(δαναη)

Ας μην έπαιζες μες στο μάθημα ξεχωριστό κομμάτι της τάξης!! Χα Χα Χα!!!(ΓΛΥΚΕΡIA)
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΡΙΣΤΙ ΕΓΩ!!!!!!(ΔΑΝΑΗ)

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ?????????????????????(γλυκερια)
Μου σβήνετε γραμμένα......;;;;;;;;; Αντί να καθεστε εδώ κα να ανταλάσσετε σημεία στίξης??;;;!!! μπείτε στη σελ Μαθηματικά .Σας περιμένω (Ελένη)

Μπήκαμε,μπήκαμε.Και δεν ανταλάσουμε σημεια στιξης!!!???;;;;>>.By the way γιατι δεν κανουμε μια σελιδα που να γράψουμε ιστορια στα αγγλικα?Θα μας βοηθησει!!(γλυκερια)
Εχει και κάτι νέο!!, οπότε ξαναμπείτε...(χι,χι) και δώστε οδηγίες. ¨οσο για τη σελίδα στα αγγλικά, τη ζητήσατε και πάω να τη φτιάξω. Ποιο να είναι το πρώτο θέμα της;;;; (Ελένη)

ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΚΌΜΙΚ Η ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ(ΔΑΝΑΗ)

Δαναη γιατι εσβησες αυτο που ειχα γραψει;;;;;;;αν τωρα εγω σβησω ο,τι εχεις γραψει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;τελος παντων μπορουμε να γραψουμε για ενα παιδι που ειχε υπερφυσικες δυναμεις και δεν το ηξερε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε τολμήστε, μη φοβάστε. Σιγά σιγά και με μικρά βήματα, όλα θα πάνε καλά, είμαι βέβαιη. Μικρές προτάσεις και αν ο επόμενος βρει κα΄ποιο λάθος, το σημειώνει από κάτω, δεν σβήνει. Αν κατά λάθος σβήσετε, μην πατήσετε SAVE αλλά CANCEL και ξαναμπείτε για να ξαναγράψετε.(Ελένη)

HELP . Μπορεί κάποιος να φέρει το Ημερολόγιο από τις αρχές της χρονιάς και τη φωτοτυπία που κάναμε με ουσιαστικά που σας έδωσα για να συμπληρώσετε εσείς δικά σας επίθετα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με σώζετε... (Ελένη)

Κυρία εγώ μπορεί να φέρω το ημερολόγιο για την φωτοτυπία δεν ξέρω γιατι δεν κατάλαβα ποια λέτε!!!!(ΧΡΥΣΑ)

Κυρια μπηκα επιτέλους, με βοηθισε η ΔΑΝΑΗ.[ΚΑΤΕΡΙΝΑ]
ΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΖΗ. ΕΓΩ Κ Η ΚΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΟΚ?(ΔΑΝΑΪΤΣΑ)

ΟΚ!! Εγώ έχω βρει κάποιες πληροφορίες οπότε όταν θα κατέβουμε στους υπολογιστές μπορούμε να προσθέσουμε κάποια πράγματα και από το δικό μου και έτσι να έχουμε μια ολοκληρομένη εργασία!!!!!Κυρία για την φωτοτυπία δεν ξέρω που την έχω και αν την έχω γιατί μπορεί να την έχω πετάξει κιόλας!!!!Και κυρία μην ξεχάσετε να κάνετε σελίδα για τις συνταγές!!! (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Κυρία Ελένη δεν κατάλαβα τα προβλήματα 1α,β,γ και 2 β (ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ)

Τα προβλήματα είναι εύκολα: στο α΄ σου λέει πόσο είναι το κέρδος εσύ απλά πρέπει να το μετατρέψεις σε ποσοστό.
Και στο 1β΄ το ίδιο και στο 1γ΄ το ίδιο απλά το έχει με ζημία.Στο 2β΄ θα αφαιρέσεις τους δύο μισθούς και μετά αυτό που θα βρεις θα το μετατρέψεις σε ποσοστό!Όλα είναι απλά αλλά θέλει να καταλάβεις την λογική! Από εκεί που στα ποιήματα γράφαμε για το wiki τώρα πιάσαμε την φιλία να δούμε τι άλλο θα κάνουμε εδώ μέσα, πάντως μου άρεσαν τα ποιήματα της ΔΑΝΑΗΣ είχαν πολύ πλάκα!!!!! (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

Γιά ΣΤΟΠ τι κάνετε ΣΤΟΠ καλή νύχτα ΣΤΟΠ και καλό ΣΤΟΠ πασατοκύριακο ΣΤΟΠ.ΠαιδιάΣΤΟΠ εκτύπωσα ΣΤΟΠ τα ποιηματακιαΣΤΟΠ.(ΣΟΦΙΑ)

Παιδιά βλέπω μπόλικο πράγμα έχετε γραπσει (ΑΡΟΥΤΙΟΥΝ)

Κυρία σας παρακαλώ θα σβήσετε τις φωτογραφίες στις συνταγές τις δικές μου με τα spring rolls. KONSTANTINOS MERKOURIADIS</s

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!Ρε παιδία πως βάζουμε φωτογραφίες ?????KONSTANTINOS MERKOURIADIS

Εμένα μου ανοίγει κανονικά, δεν καταλαβαίνω τι κάνει και σας κρατάει μούτρα. Το ψάχνω. Για να μπει κάποιος.Ελένη


Μπήκα και εδώ!!!!ΑΧ!!!Τι ωραία!!!!!!!! (ΤΑΝΙΑ)

Έχει κανένα ματς στην τηλεόραση σήμερα το βραδυ(ΗΛΙΑΣ) Ψάχνω στο πρόγραμμα, θα σου πω σε λίγο.(Ελένη)

Ένα μεγάλο ζουλιχτό φιλί στον Ηλία που μπήκε στην παρέα μας. ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!! ΗΛΙΑ!!!!

Έχει Μπαρσελόνα-Οσασούνα στις 10 στο ΣΚΑΙ ΤV (Ελένη) και στη ΝΟΒΑ πρέπει να παίζει η Μπάγιερν για το κύπελλο, αλλά δε θυμάμαι με ποια παίζει...Ελένη

Έπαιζε με ΣΑΛΚΕ και βγήκε 0-0 απλά αυτός ο αγώνας ήταν στις 21:30 και όχι στις 22:00!!!


Παίζει ή έπαιζαι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΡΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ!!!!!(ΣΟΦΙΑ)
ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΡΩΦΗ...ΕΓΩ
ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ
ΔΙΑΙΤΑ...!!!(ΣΟΦΙΑ)


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΛΕΙ
.......ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΘΕΛΕΙ
.......ΧΡΟΝΟ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
........ ΧΡΗΜΑ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
..........ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ
(ΣΟΦΙΑ)

Σοφία πολύ ωραία αυτά που έγραψες!!Κάτι άσχετο, για μετά το Πάσχα τι έχουμε;;;Και Θρησκευτικά θα γράψουμε τεστ ή μόνο το μάθημα να διαβάσουμε;;;;ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!Και αν ξέρει κανείς πως είναι η ντουλάπα στα αγγλικά;;;;(ΤΑΝΙΑ)WARDROBE Ποιος ξερει πότε παίζει Παοκ -Εργοτέλης???(ΣΟΦΙΑ)

Παίζει στις 11 Απριλίου, δηλαδή μια Κυριακή μετά το Πάσχα!!!!Και ας μου απαντήσει κάποιος για τα θρησκευτικά για να ξέρω τι να διαβάσω!!!!! (ΤΑΝΙΑ)Έχου με ΤΕΣΤ στα θρησκευτικα και θα ήθελα να μου αναφέρετε τι λαμπάδες σας έφεραν οι νονοι/νονες σας (ΣΟΦΙΑ)
Α!Και στείλτε και κανάνα e-mail (SOFIA)

Εμένα την λαμπάδα μου θα μου την φέρει αύριο, δηλαδή στις 28/3 και θα σας ενημερώσω.Όταν λες Σοφία e-mail για πιο πράγμα;;; (ΤΑΝΙΑ)


H NONA /NONOΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΜΠΑΔΑ PAINTBALL(ΣΟΦΙΑ)

Ποιος το έγραψε αυτό;;;;;;;;;;; (ΤΑΝΙΑ)

ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.28/3/10 12και 13 το βραδυ

Παιδιά,η νονά μου μου έφερε μία λαμπάδα άσπρη,που έχει πάνω κάτι άσπρες και κόκκινες κορδέλες και κρέμεται ένα βραχιόλι που έχει αληθινά swarofski!!!! (TANIA)

ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΤΥΧΕΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.(ΣΟΦΙΑ)

Η νονα μου έφεραι την λαμπαδα μου και μια ερώτηση .Υπάρχει λαμπαδα με την BARBIE νεράιδα ροζ δεν βρήσκο πουθενά?????????????(ΣΟΦΙΑ)
(ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !!!!)

Εγώ πήρα λαμπάδα, άσπρη και έχε ζωγραφισμένα λουλούδάκια επάνω της . Ελένη.

Την κλείνω αυτή τη σελίδα,να γράφουμε στην άλλη όλοι/ες. Ελένη