Πού θα θέλατε να πάτε διακοπές? Σε ένα μακρινό νησι? Στο Έβερεστ? Στη Χονολουλού?
Γράψτε μια παράγραφο για τα όνειρα που κάνετε για το καλοκαίρι.
Σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν!!!
Με αγάπη,
Δανάη


Λοιπόν αρχίζω εγώ.... Το μέρος των ονείρων μου που θα ήθελα να πάω ή να μέινω για τις διακοπές είναι η Χαβάη ή η Μαλδίβες. Είναι εξωτικά μέρη ο καθένας θα ήθελε να πάει!!ΚΛΙΑ

Λοιπόν εγώ θα προτημούσα να παώ σε 2 μέρη. Πρώτα κάπου ελληνικά... ας πούμε Σαντορίνη, το μισοφέγγαρο των Κυκλάδων! Το νησί της Σαντορίνης, θεωρείται από τους ομορφότερους προορισμούς στην Ελλάδα και είναι ανάμεσα στους 3 πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης. Το νησί πήρε την μορφή που έχει σήμερα, μετά από μια σειρά, ηφαιστειακών εκρήξεων, που επηρέασαν, όλο το Αιγαίο, μέχρι και την Κρήτη. Το πραγματικό όνομα της Σαντορίνης ήταν Κάλλιστη και Στρογγυλή.Θα ήθελα να δώ τα εξείς αξιοθέατα στην διαμονή μου. Καταρχάς το ηφαίστει μετά το ακρωτήρη μετά το μουσείο προϊστορίας.Επείσης το αρχαιολογικό μουσείο, την παλιά Θύρα,... Τέλεια θα περνούσα!
Επείσης για κάπου πιο εξωτηκα θα ήθελα να πάω στου καταράχτες του Νιαγάρα! Οι Καταρράχτες του Νιαγάρα είναι σύμπλεγμα καταρρακτών του ποταμού Νιαγάρα, στα διεθνή σύνορα μεταξύ της Καναδικής επαρχίας του Οντάριο και το Αμερικής πολιτείας της Νέας Υόρκης. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα αποτελούνται από δύο μεγάλα τμήματα που χωρίζονται από το νησί Goat : οι καταρράκτες Horseshoe, η πλειοψηφία των οποίων βρίσκεται στην Καναδική πλευρά των συνόρων, και των Americans Falls στην Αμερικανική πλευρά. Οι μικρότεροι Bridal Veil Falls βρίσκονται επίσης στην αμερικανική πλευρά, αλλά διαχωρίζονται από τους άλλους με το νησί Luna.Είναι φημισμένοι τόσο για την ομορφιά τους όσο και ως πολύτιμη πηγή υδροηλεκτρικής ενέργειας.
Από την Δανάη κ την μεγάλη φαντασία της!!!!!

Αυτό που θα ήθελα να κάνω εγώ είναι να κάνω τον γύρω του κόσμου για να δω νέα πράγματα που δεν τα έχω ξαναδεί!!Είναι ένα μοναδικό θέαμα να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, νέες παραδόσεις και γενικώς νέα πράγματα από όλο τον κόσμο!!Φυσικά όχι να πάω σε κάθε γωνιά του κόσμου αλλά στα πιο κοσμικά και φιμησμένα μέρη.Εντάξει είπαμε αλλά όχι και έτσι!!!Να ξέρετε δεν υποτιμάω τους ξένους λαούς απλ'ά δεν είμαι και η Ντόρα η Εξερευνήτρια(που να φανταστείτε ούτε αυτή πάει εκεί αλλά εντάξει τώρα ξέρετε εσείς)(ΤΑΝΙΟΥΛΑ)


Εγώ παντος θα ήθελα να παω.......βασικα να ταξιδέψω στο Εβερεστ......πρεπει να ειναι παρα πολυ ωραια συμφωνα με το βιβλιο που διαβασα να κατακτήσεις την κορυφη του Εβερεστ από τόσο μικρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(γλυκεριτσα)

Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω στη Λατινική Αμερική : να διασχίσω τις Άνδεις, να ταξιδέψω στην ακτή της Χιλής, να δω την έρημο της Ατακάμα και αφού περάσω τον περουβιανό Αμαζόνιο να φτάσω στη Βενεζουέλα και βέβαια να επισκεφτώ και τα ερείπια του Μάτσου Πίτσου, του αρχαίου ναού των Ινκας στα 2.500μέτρα στο Περού.Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα ήθελα να δω τα χωριά και να ζήσω με τους ντόπιους, να δοκιμάσω φαγητά τους, να δω από κοντά τον πολιτισμός τους. Σταματώ εδώ γιατί αρχίζει να με συνεπαίρνει και αρχίζω να ονειρεύομαι...(Ελένη)

Λοιπόν εγώ θα ήθελα να πάω στης Μαλδίβες, στην Χαβάη να πάω γενικά σε ολα τα διάφορα εξωτικά νησιά στο όλο το κόσμο....(χρυσα)external image cebcceb1cebbceb4ceb9ceb2ceb5cf82.jpg