Λοιπόν εδώ μπορείτε να γράψετε τι συναισθήματα έχετε που τελειώνετε το δημοτικό και θα σας παρακαλούσα να μην βάλετε βίντεο μόνο εικόνες και να γράψετε μπορείτε!!!!(ΤΑΝΙΟΥΛΑ)

Είμαι στεναχωριμένη που θα τελειώσω το δημοτικό όχι επειδή το γυμνάσιο είναι ποιο δύσκολο επειδή γράφεις εξετάσεις αλλά επειδή θα χάσω σκεδόν όλους τους συμμαθητές μου και φυσικά την καλύτερη κυρία είμαι πολύ στεναχωριμένη σας αγαπώ όλους(ΧΡΥΣΑ)external image ILoveYou176.gif

Όσο φαντάζομαι ότι δεν θα ξαναζήσουμε τόσο καλές στιγμές με τους φίλους-συμμαθητές μου παθαίνω κάτι που δεν περιγράφεται!! Αυτή την χρόνια θα ήθελα να την ξαναζήσω χωρίς τις στιγμές που μαλωναμε ή μας μάλωναν!!! Το ξέρω ότι μερικούς από τους συμμαθητές θα τους έχω στο γυμνάσιο αλλά πώς να ξεχάσεις τους άλλους συμμαθητές μας.

external image I-Love-My-Friends.gifΠώς να ξεχάσεις την πολυπολυαγαπημένη μας κ. Ελένη Μπούσια!!! Ο Μεγαλιοτάτη δεν θα σας ξεχάσω ποτέ!!! (κλία)external image valentines-i-love-you.gif


Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν...'έτσι κ αυτή η υπέροχη χρόνια έφτασε στο τέλος της...Σας αγαπώ!!!! Θα μου λέιψετε!!!!(Δανάη)

Περάσα μια υπέροχη χρονιά μαζί σας και δεν θα ήθελα να αποχωριστώ κανέναν και ιδιαίτερα την αγαπημένη σε όλους μας κυρία, μεγαλιοτάτη Ελένη Μπουσια.Θα ήθελα να συνεχίσουν τα πράγματα όπως είναι αλλά όπως λέει και η Δανάη όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν!!!(ΤΑΝΙΑ)

external image 9017.gifτανια!!!

ΟΛΑ αυτά που κάναμε όλοι μαζί 6 ολόκλυρα χρόνια και τώρα το τέλος είναι λίγο δίσκολο ήταν ωραία που μαλώναμε που γελούσαμε που κάναμε αυτά για την κυρία ήταν όλα υπέροχα ακόμα και με το 8 που μαλώναμε .
external image moz-screenshot-1.png


small_for_you.jpg
Θα βλέπου τον εαυτό μας να αλλάζει
Gata_fantasiosi.jpg

Σουφουλινα!!!!!