Μπορεί μια γνωστή ιστορία να τελείωσει με άλλον τρόπο από ό,τι την είχαμε συνηθήσει; Γράφω την αγαπημένη μου ιστορία με το δικό μου τρόπο.

Το κορίτσι με τα σπίρτα
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που πουλούσε σπίρτα για να ζήσει.Γιατί ήταν μόνη της γιατί οι συγγενείς της είχαν φύγει απο τη ζωή.
Μια μέρα την πήρε ο ύπνος ενώ χιόνιζε.Την επόμενη μέρα μια κυρία την βρήκε παγωμένη.Έτσι την πήρε στο σπίτι της.Έφερε γιατρούς για να την θεραπέψουν.Και τελικά τα κατάφεραν.Μετά την υοθέτησε.Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!! (Ισιδώρα)

Χιονάτη

...κ εκεί που ο πρίγκιπας πήγε να φιλήσει την Χιονάτη, κ όλα ήταν μέλι ήταν μέλι γάλα, ο πρίγκιπας αντιλαμβάνεται οτι κάτι κακό πρόκειτε να συμβεί... Βλέπει όλους τους νάνους να τον έχουν περικυκλώσει! Γιατί όμως; Το ένστικτό του του λέει να φύγει! Τότε αρπάζει την Χιονάτη ανεβαίνει στο άσπρο του άλογο κ τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Οι νάνοι τον ακολουθούν πάνω στα σαλικγάρια τους. Εκεί που ο πρίγκιπας πάει να ξεφύγει σκοντάφτει κ πέφτει. Οι νάνοι τον πιάνουν κ τον απομακρύνου από τη Χιονάτη. Ξαφνικά ξεπρωβάλει η μητριά μάγισσα ξαναγενημένη! Η μάγισσα λέει υποτιμητικά στον πρίγκιπα:
-Ή θα ανείκεις αιώνια σε εμένα ή θα πεθάνεις!!!
-Εγώ θα αγαπώ αιώνια τη Χιονάτη! Τη Χιονάτη έβλεπά από μικρός στα όνειρά μου! Η Χιονάτη είναι το φώς μου! Δεν μπορείς να μας χωρίσεις!!! Ακόμα κ αν με σκοτώσει η αγάπη μας θα ζει για πάντα!
-Ας το δοκιμάσουμε! Χαχαχα!
Οι νάνοι βγάζουν το σπάθί τους κ τον σκοτώνουν!!!
Η μητριά μάγισσα πλησιάζει τη Χιονάτη γελάει κ λέει:
-Πως θα ξυπνήσεις τώρα καλή μου Χιονάτη που νόμιζες ότι μπορείς να με ξεγελάσεις; Το παραμύθi σου τελείωσε. Χα χα χα!!!
(Danae)

Η αλεπού και ο λύκος

Μια φορά και έναν καιρό ήταν η αλεπού και ο λύκος.Που λετε λοιπόν αυτοί οι δύο ήταν κουμπάροι.Η αλεπού όμως ήταν πιο έξυπνοι απο τον λύκο και το έλεγε:
- Λύκο θα πας εσύ στο σπίτι του Παπά και της Παπαδιάς και θα πάρεις τα αχλάδια γιατί εμένα με πονάει η κοιλιά μου!
Ο λύκος τι να κάνει άκουγε τις δικιολογίες της και έκλεβε τα αχλάδια.
Ομως ο λύκος δεν ηταν χαζος(πολύ) και την καταλαβε,πήγε στο σπίτι της και όταν η αλεπού κοιμόταν της πήρε όλα τα αχλάδια. Η αλεπού θύμωσε και δεν του ξανα μίλησε. Καθώς πλησίαζε ο χειμωνας η αλεπου δεν ειχε τι να φάει και έπιασε δουλεια στην ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ.Η αστυνομία τους έπιασε και η αλεπού πήγε φυλακή! Και έζησε ο λύκος καλά με τα αχλάδια του και εμείς καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΓΛΥΚΕΡΙΑ)

Η ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μία όμορφη κοπέλα η οποία ζωγράφιζε πάρα πολύ ωραία αλλά ζούσε με την μητριά της που την είχε σαν υπηρέτρια από πολύ μικρή ηλικία , αφού την είχε πάρει από τους γονείς της όταν ήταν ακόμα μωρό.Αυτή δεν μπορούσε να φύγει από το κάστρο γιατί χρειαζόταν ένα μαγικό ξόρκι για να φύγεις, ώσπου μια μέρα βρήκε ένα μυστικό πέρασμα και πήγε στο χωριό.Αυτό όμως το έμαθε η μητριά της και την κλείδωσε στο δωμάτιό της, εξαφανίζοντας όλες τις πόρτες από το δωμάτιό της αφήνοντας μόνο το παράθυρο.
Το βράδυ όταν κοιμόταν άκουσε μια φωνή και μάλιστα γυναικία και κοίταξε από το παράθυρο και είδε την μητριά της η οποία ήθελε να την ελευθερώσει γιατί είχε μετανιώσει για ό,τι της είχε κάνει.Αφού την κατέβασε της ζήτησε συγγνώμη και από τότε ήταν οι πιο αγάπημένες σε όλη την πόλη αλλά ξαναμάλωσαν όταν ήρθε ο πρίγκηπας και τον ήθελαν και οι δύο.Αλλά ο πρίγκηπας όπως είναι γνωστό πήρε την Ραπουνζέλ και έτσι η κακιά μητριά σκότωσε την Ραπουνζέλ και ο πρίγκηπας έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΤΑΝΙΑ ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ)

<<ΣΟΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΕΣ>>
Άλλο ένα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του.
Καθώς περιμέναν τους γονείς τους να τους πάρουν απο το κτήμα της θείας Σοφούλας όλα τα ξαδέλφια αναπώλησαν για τελευταία φορά ,τις στιγμές που
πέρασαν μαζί κι αυτό το καλοκαίρι.Όλα της άρεσαν η ιπασία,το τάισμα τον ζώων ,τα μαθήματα μαγειρικής.Μα το καλύτερο απ'όλα είναι οι ιστορίες της
θείας.Τα παιδιά υποψιάζονται πως η θεία τους είναι ..........σοφή.Λέτε,Ισως.Πάντως ,οι ιστορίες της σίγουρα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΧΡΥΣΑ)

<<Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ>>
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πανέμορφος κήπος που ο ιδιοκτήτης του είναι ένας γίγαντας που δεν αγαπούσε τα παιδιά,όμως μια μέρα βλέπει ένα αγοράκι μοναχό και από εκείνη την ημέρα άφηνε τα παιδιά,επειδή κατάλαβε ότι τόσα χρόνια ήταν μόνος και τώρα ήθελε να επανορθωσει.Μια μέρα ένα παιδάκι του είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ να παίξει στον κήπο του επειδή δεν τον άφησε να παίξει στον κήπο του.Από τον πολύ θημό του ο γίγαντας χοροπηδούσε ,τα λουλούδια θαύτηκαν οι κάτοικοι της πόλης έφυγαν.Ο γίγαντας γέρασε και πέθανε αλλά επειδή δεν είε μετανιώσει για τίποτα γι' αυτό πήγε στην κόλαση για πάντα. Αυτή η πόλη έμεινε ακατοίκητη για πολλά πολλά χρόνια! (ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ)

<<ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ>>

Μια φορά και έναν καιρό ήταν τα τρία γουρουνάκια. Τα τρία γουρουνάκια ήθελαν να κτίσουν τα δικά τους σπίτια .Έτσι το πρώτο έκτισε το σπίτι με τσιμέντο, το δεύτερο με άχυρο και το τρίτο με ξύλο.Ο κακός ο αρκούδος γκρέμισε το αχυρένιο και το ξυλένιο σπίτι αλλά δεν κατάφερε να γκρεμίσει το τσιμεντένιο σπίτι.Τελικά ο κακος ο αρκούδος δεν κατάφερε να τους νικισειν και ζήσαν αυτοί καλά και εμεις καλύτερα.(ΗΛΙΑΣ)

  • <<Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΙ>>
Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Αλίκη .Η Αλίκη πήγε μία μέρα στο δάσος εκεί καθώς περπατούσε χάθηκε και ζήτησε την βοήθεια των ζώων . Τα ζώα την οδήγησαν στο σπίτι των εφτά νάνων .Το σπίτι ήταν πολύ μικρό και πολύ ακατάστατο . Η Αλίκη ρώτησε τι δουλειά κάνουν οι νάνοι και τα ζώα απάντησαν ότι η δουλειά των νάνων είναι νεκροθάφτες η Αλίκη δεν ενθουσιάστηκε καθόλου αφού πίστευε ότι αυτό είναι το επάγκελμα του μέλλοντος . Όταν το βράδυ ήρθαν οι νάνοι και είδαν την Αλίκη και την γνώρισαν έγιναν πολύ καλοί φίλοι .Την επόμενη μέρα το πρωί ήρθε ο υπέροχος πρίγκιπας να πάρει την Αλίκη την πήρε και από τότε η βασιλική οικογένεια ήταν καλo;i πελάτες στο μαγαζί ΄΄Οι νάνοι του παραδείσου ΄΄.(ΣΟΦΙΑ)