Διαλέγω ένα συμμαθητή/τρια και του/της αφιερώνω "κάτι" , δυο λογάκια μέσα από μια παρουσίαση - βάλτε και αφήγηση- και αναρτήστε τα εδώ. Πριν γράψω οτιδήποτε φροντίζω "να βουτήξω τη γλώσσα μου , στο μυαλό μου....." για να μην έχουμε ....απρόοπτα..... Αντε να σας δω!!!!

Προς την Τουτούλα μου...
Είσαι η κολλητή μου από την αρχη της χρονιάς. Θέλώ να σε ευχαρηστήσω για την όμορφη, απολαυστηκή κ γεμμάτη γέλια χρονιά. Συγνώμη άμα σε στεναχώρισα κ θέλω να σω πω ένα ευχαριστώ ξανά!
Από την Δαναΐτσα σου
thanks-thank-you-11.gifνα ξέρεις ότι και εσύ είσαι η κολλήτή αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για μια χρονιά γεμάτη χαρά και με στεναχώριες και με χαρές!!!!Αλλά πιστεύω ότι όλοι θέλουμε πάνω από όλα να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία για όσα μας έμαθε όλοι αυτή τη χρονιά!!(ΤΑΝΙΟΥΛΑ)


Προς κυρία
`1ο μέρος αφιέρωσης:
Σαν ρόδο είσαι ωραία
με την μόνη διαφορά
ότι εσύ ανθίζεις κάθε μέρα
μα αυτό μιά φορά.(ΣΟΦΟΥΛΙΝΑ)

2o μέρος αφιέρωσης:
Αν πιστεύεις ότι είσαι <<ΑΣΤΕΡΙ>>
κάνεις λάθος .Θα ήθελε να σου μοιάζει .
Αυτό μπορεί να λάμπει αλλά δεν έχει ψυχή ,
εσύ λάμπεις και είσαι ψυχούλα.(ΣΟΦΟΥΛΙΝΑ)

3ο μέρος αφιέρωσης:
Φυλάκισα ένα άνεμο και του
έδωσα ένα γλυκό γιλί , το άφησα
ελεύθερο να σου το φέρει .....φυσάει
εκεί.(ΣΟΦΟΥΛΙΝΑ) Το πρώτο κάπου το ξέρω!#$!%^$^##!%!!!(Δανάη)

Προς την τάξη ένα μεγάλο φιλί!!! Ή άστο καλήτερα...ένα μεγάλο ευχαριστώ!(ΔΑνάη)

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έλενα-που όλοι ξέρουμε-άσχετα που δεν είναι σήμερα στην τάξη μας. Πέράσαμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις παιδικές μας μνήμες σαν χαρούμενη ανάμνηση από τις φιλίες που αναπτύξαμε σαν είμασταν παιδιά. Αυτές οι φιλίες είναι ο ιπιο αγνές, οι πιο αθώες κ αξ'ιζουν πάντα κάτι παραπάνω. Να τις κρατήσετε όλοι στην μνήμη σας. Να τις φυλάτε καλά. Αξίζει! (Δανάη)

Προς my friends
Σας ευχαριστώ κορίτσια για αυτήν ή μάλλον αυτές τις χρονιές που πέρασα μαζί σας κ χαρές κ λίπες! Σας ζητώ συγγνωμη αν σας έχω στεναχωρίσει κ συγχωρέστεμαι!!! Koρίτσια ευχαριστώ!!!!!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ (ΚΛΙΑ)

sorry.gifme.jpg

thank-you-.gif

Προς την κυρία...
Όλο μας λέτε αστέρια, γιατί? Ποιος είχε το κουράγιο κ την όρεξη να μας κάνει αστέρια??? Έσείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας αξίζει...ε...δεν μετριέτε!!!! Είναι τόσο...μα...είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Δανάη)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΞ.

Αγαπημένε μου φίλε Κώστα. Ας ξεκινήσουμε με τα ελαττώματά σου. Εκνευρίζεσε με το παραμικρό και κάνεις τον ευαίσθητο εγώ πάντως νομίζω ότι μπορείς να διορθώσεις τα ελαττώματά σου. Πάμε στα πλεονεκτήματα. Αχ, μέχρι να τα πω θα βραδιάσουμε... αυτά αφήστε τα. Παρόλα αυτά τον αγαπώ όπως είναι . Υ.Γ SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ.(Ακρίτας)